miercuri, 17 septembrie 2014

Doza de zambete - 17 Septembrie 2014

Sotia ii zice sotului:
- Sunt satula de gelozia si de ideile absurde pe care le nutresti in minte! Tu crezi ca nu mi-am dat seama ca in ultimele zile m-a urmarit un detectiv blond, inalt, bine facut, cu ochi albastri, la inceput timid, dar foarte bun la pat?
____

Misoginism:
Daca, întîmplator, un barbat gol pusca nimereste în vestiarul femeilor, acestea vor face mare zarva, vor tipa, pentru a-l alunga degraba cat mai departe. Daca, însa, o femeie goala pusca nimereste, în mod absolut întîmplator, în vestiarul barbatilor, acestia vor fi foarte bucurosi, prietenosi si ospitalieri. Asta demonstreaza, înca o data, bunatatea si frumusetea sufletului barbatilor.
____

O păsărică zbura spre sud înainte de sosirea iernii. Fiind foarte frig, ea înghetă si căzu pe un câmp. Trecând o vacă pe acolo, îsi făcu nevoile pe pasăre. Cum stătea pasărea în r*hatul de vacă simti că este destul cald, si reusi să se dezghete. De bucurie începu să cânte. Trecând o pisică prin preajmă, auzi cântecul păsăricii si veni la r*hatul de vacă, dezgropă păsărica si o mâncă.
MORALA:
1. Nu oricine care te baga în r*hat îti este dusman.
2. Nu oricine care te scoate din r*hat îti este prieten.
3. Când esti în r*hat, măcar taci din gură.
____

În urma unei razii efectuate de poliţia fluvială în Delta Dunării, au fost arestaţi cinci peşti.
____

Reclama:
Nu mai suportati aglomeratia, poluarea si stresul zilnic? Doriti sa va mutati intr-o zona linistita, departe de tot acest vacarm citadin?
Noi suntem solutia! "Eternitatea SRL - firma specializata in constructii de cavouri, va asigura un viitor linistit!"
____

Interviu de angajare:
- Am doua facultati, zice candidatul.
- Da, nu-i rau deloc, dar bacalaureatul l-ati luat?
____

Bula: Azi am picat examenul la biologie. La intrebarea "Ce intalnim cel mai des in celule" se pare ca "infractori" nu e raspunsul corect.
____

- Gata, de azi incolo nu ma mai ating de fasole!
- Ti-a interzis doctorul?
- Da' de unde, m-a amendat Garda de Mediu!
____

Mulţi părinţi nu şi-au mai adus copiii la clasa I, pentru că dacă acum poţi intra la facultate fără BAC, în 12 ani sigur se va intra şi fără şcoală...
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...