miercuri, 23 martie 2016

Doza de zâmbete - 23 Martie 2016

Un individ îşi suspecta soţia că avea un alt bărbat. Într-o zi, se hotărî să vină acasă la o altă oră ca de obicei şi a surprins-o efectiv, dormind cu alt bărbat.
Scoase revolverul cu grijă, ca să nu-i trezească… îl armă… şi când era gata să tragă primul glonţ… începu să se gândească…
În ultimul timp, îşi dăduse seama că viaţa lui de bărbat căsătorit, se îmbunătăţise. Soţia nu-i mai cerea bani să cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate că apărea mereu cu o rochie nouă, o bijuterie nouă sau sandale la modă.
Copiii schimbaseră şcoala publică din cartier, cu o şcoală privată, într-un cartier elegant al oraşului. Ca să nu mai spunem, de noua maşină pe care soţia o achiziţionase, în ciuda faptului că de 4 ani nu-i mai crescuse salariul şi de atunci a suspendat cota lunară pe care trebuia sa i-o dea.
Iar de provizii, ce să mai vorbim. Niciodată nu a avut atâta abundenţă în casă, că în ultimele luni. Şi plata luminii, apă, telefon, internet, mobile, carduri de credit, de cât timp nici nu mai auzise vorbind despre ele.
Motivul era că soţia lui era o combinaţie între Nicole Kidman, cu Catherine Zeta Jones şi Elizabeth Hurley. O nebunie, delicioasă, apetisantă şi dorită.
A pus arma înapoi cu aceeaşi grijă ca să nu-i trezească şi a ieşit din camera, încetişor.
S-a oprit în uşa salonului. A aprins o ţigară, a reflectat un pic şi şi-a zis:
“Tipul plăteşte chiria, supermarketul, educaţia copiilor, facturile casei, maşina? Toate cheltuielile casei? Eu mă culc cu ea în fiecare zi…
Şi, ieşind din casă, casa lui, trase concluzia:
- ÎNCORNORATUL este EL!!!”
____

Un client, într-un taxi, îl bate uşor pe umăr pe şofer să-l întrebe ceva.
Imediat, taximetristul începe să urle, pierzând controlul asupra maşinii, aproape să lovească un autobuz, oprindu-se, în final, la câţiva centimetri de fereastra unui magazin. Urmează câteva secunde de linişte deplină după care, şoferul:
- Uite, amice, nici să te gândeşti să mai faci aşa ceva vreodată !!! M-ai speriat îngrozitor !
Clientul:
- Nu mi-am putut imagina că o bătaie uşoară pe umăr te-ar putea speria în halul ăsta.
Şoferul răspunde :
- Scuze, de fapt nici nu e vina ta, azi e prima mea zi ca şofer pe taxi. 25 de ani am fost şofer pe un dric...
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...