luni, 15 septembrie 2008

Copiii din ziua de azi...

'Grija mare! Si voi aveti copii!'
Faptele lui Bogdan Bucu, de 14 ani, din orasul botosanean Saveni, cel care si-a omorat cu barbarie un prieten, de 13 ani, sunt cu atat mai infricosatoare, cu cat acum ucigasul are tupeul de a-i ameninta de dupa gratii pe anchetatori.
In loc sa se caiasca sau macar sa ceara iertare familiei pe care a nenorocit-o atunci cand l-a omorat in bataie pe Gabriel Mazuru (13 ani), pustiul asasin, Bogdan Bucu, nici macar nu recunoaste crima. Mai mult, el a trecut la amenintari. 'Grija mare! Si voi aveti copii!', le-a suierat Bogdan oamenilor legii, atunci cand a fost audiat. De altfel, Bogdan a avut si pana acum probleme serioase de comportament. De mai multe ori, el a fost acuzat de furt, iar de cand a implinit 14 ani si a putut sa fie pus sub acuzare, s-a ales cu doua dosare penale. De aici a si aparut, se pare, mobilul crimei.
Gabriel, baiatul care ii era coleg de clasa, vecin si amic, l-a 'turnat' pe Bogdan la Politie. Atunci, hotul a jurat sa se razbune. Sambata, el si-a pus in aplicare oribilul plan: l-a ucis pe Gabriel si l-a ingropat. Anchetatorii spun ca este posibil ca la fapta sa fi participat si alti copii.Acum, Bogdan a fost internat intr-un centru pentru minori, unde va fi supus unor expertize psihiatrice. Bunica baiatului ucigas ne-a marturisit ca nepotul ei era, cu siguranta, baut atunci cand a comis fapta. 'Obisnuia sa bea...', a completat femeia.Familia victimei se pregateste de inmormantare. Gabriel va fi inhumat astazi (n.r. 12 septembrie)
Sursa: Libertatea

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...