duminică, 4 ianuarie 2009

Santa Maffy: Emo Emo

Trupa „Santa Maffy” a realizat primul său videoclip la hitul „Emo, Emo”. Formaţia din Bălţi, care la finele verii a susţinut pentru prima dată un recital la Chişinău la Teatrul de Vară, a reuşit să cucerească într-un timp record tânărul public. Deşi, piesa „Emo, emo” este una dintre primele lucrări ale formaţiei, membrii trupei au hotărât ca anume la această melodie să realizeze un clip.
„Emo, emo” este o piesă în limba germană, în care se cântă despre curentul „emo”, răspândit în rândul tinerilor. Ideea clipului aparţine membrilor formaţiei, Andrei şi Katea, care apar în el alături de alţi tineri emo. El a fost realizat într-o gamă din trei culori: alb, negru şi roz, nuanţe caracteristice emo. Filmările au fost realizate într-un studio din capitală. Materialul video rezultat este primul de acest gen în Moldova. El a trezit şi interesul multor site-uri din România care au preluat videoclipul. Acum cei din „Santa Maffy” sunt fericiţi că au reuşit să finiseze videoclipul la care au lucrat mai bine de doi luni. Ei au promis noi piese pentru fani şi noi evoluări pe scena de la Chişinău.
Psihologii consideră că tinerii devin adepţi EMO din cauza lipsei de comunicare cu părinţii şi trag un semnal de alarmă în rândul acestora.
Videoclipul piesei:
....................................................................................................................................................................

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...