miercuri, 22 septembrie 2010

Sa zambim si azi - 22 Septembrie 2010

Scufita Rosie
Lupul care traia fericit cu Scufita Rosie vine intr-o seara cu sacul de peste si-i spune in lehanite:
- Pune mana si curata pestele asta ca vreau prajit, fript, si uscat. Da repede pana nu ma supar.
Scufita: Da iubire imediat... dar era mult peste si nu reuseste. Se supara lupul, racneste si sare la Scufita rosie!
Mai fratilor si unde nu i se pune pata Scufitei si ia un toiag si dai, si dai, si dai... de a fugit lupul si sa dus la mascati sa poata sa bata si el pe cineva!
Morala: Povestitorul avea JW pe masa!
____

Vaduva ingrijea mormantul sotului ei mort. In timp ce sedea pe vine si culegea buruienile dintre flori, cateva fire de iarba au inceput sa o gadile pe sub fusta. Uimita, femeia se uita in jurul ei, dar nu vede pe nimeni.
Oftand isi indreapta privirea spre piatra funerara si ii sopteste:
- ,,Sam, comporta-te si tu ca un adevarat om mort!”
____

- Iti aduci aminte, puiul meu, prima noapte de dragoste ? N-ai avut timp nici ciorapii sa-i dai jos ! – spune cu nostalgie sotul.
- Da, imi amintesc, raspunde sotia. Acum pana te hotarasti tu, am timp sa impletesc doua perechi.
____

Cum se formeaza caracterul la romani?
1. Prima poezioara pe care o invatam este... "Catelus cu parul cret"...care ne invata: "Fura rata din cotetz / Si se jura ca nu fura..."
2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Mioritza"...care ne invatza ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...
3. a treia poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Luceafarul"...care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas...
____

Ce-i va zice Maria Vlas lui Nicolae Popa cand se vor intalni in inchisoare?
- Ce ,,vant'' te aduce pe aici?!...
____

Nu te ingrijora daca un barbat spune “Te sun eu” si nu suna. Poti sa fii sigura ca n-a uitat, nu ti-a pierdut numarul, n-a murit. Pur si simplu n-a vrut sa te sune.
____

In cate categorii se impart BARBATII dupa varsta?
In cinci: pana la 20 ani – barbati SIC; intre 20 si 30 ani – barbati SOC; intre 30 si 40 – barbati CEC; intre 40 si 50 – barbati CIOC; si, in sfarsit, peste 50 – barbati IOC!
____________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...