duminică, 31 august 2008

Ce spune, de fapt, o femeie...

BINE -Acesta este cuvantul pe care femeile il folosesc ca sa incheie o discutie, cand ele au dreptate iar tu trebuie sa taci din gura.
CINCI MINUTE.- Daca se imbraca, inseamna "o jumatate de ora". Totusi, "cinci minute" chiar inseamna "cinci minute" daca tocmai te-a mai lasat 5 minute ca sa te uiti la meci, inainte sa o ajuti la treaba.
NIMIC -Este calmul dinaintea furtunii. De fapt, inseamna "ceva" si ar trebui sa ai grija. Discutiile care incep cu "nimic", se termina de obicei cu "bine".
DA-I DRUMUL -Aceasta este o provocare, nu o permisiune. NU o face!
OFTAT ADANC -De fapt, nu este un cuvant, ci o afirmatie non-verbala adeseori ignorata de barbati. Un "oftat adanc" inseamna ca ea crede ca esti un idiot si nu stie de ce mai sta acolo si se cearta cu tine pentru "nimic".
FOARTE BINE.- Aceasta este una dintre cele mai periculoase lucruri pe care o femeie i le poate spune unui barbat. "Foarte bine" inseamna ca ea se va gandi mult si bine, la cum sa te faca sa platesti pentru greselile tale.
CUM VREI- Este felul unei femei de a-ti spune "du-te dracului !".
MULTUMESC -O femeie iti spune "multumesc". Nu-ti mai pune intrebari. Doar raspunde "cu placere".

Un comentariu:

.:: Misha ::. spunea...

wow ai atat de multa dreptate :D de cate ori am oftat adanc gandindu-ma ''of ce idiot '' :))

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...