marți, 19 august 2008

Mama eroina - 7 intr-o singura nastere

O egipteanca din Alexandria a adus pe lume, pe 16 august, sapte bebelusi perfect sanatosi. Ghazala Khamis, in varsta de 27 de ani, a avut nevoie de transfuzie in timpul operatiei de cezariana, dar starea ei era ieri stabila. "Nasterea de septupleti este foarte rara, insa operatia a avut succes si nu au fost complicatii. Atat mama, cat si cei sapte copii sunt in afara oricarui pericol. In 33 de ani de cariera, aceasta este prima nastere de septupleti la care asist", a precizat Emad Darwish, directorul spitalului El-Sathbi.
Nou-nascutii, patru baieti si trei fete, au cantarit la nastere intre 1,5 kilograme si 2,8 kilograme. Cei sapte bebelusi au fost imprastiati la incubatoare in patru spitale, pentru a primi cea mai buna ingrijire medicala 24 de ore din 24.
Inainte de a naste cei sapte bebelusi, Ghazala, care mai are trei fete, a urmat un tratament de fertilitate pentru a avea un baiat. Potrivit medicilor, femeia nu a luat tratamentul exact cum a fost prescris, acest lucru ducand la nasterea septupletilor. "Ghazala a venit la mine si mi-a spus ca isi doreste neaparat un baiat. I-am prescris un tratament, pe care nu l-a urmat exact cum i-am spus. Daca si-a dorit un baiat, acum are patru", a mai spus Darwish. Cazul Ghazalei este asemanator cu acela de anul trecut, al algeriencei care a adus pe lume septupleti, dupa ce a urmat un tratament de fertilitate pentru ca nu putea avea copii.

2 comentarii:

Annie Hawkins spunea...

A aratat la televizor aseara cazul asta. Interesant. O femeie in USA a avut 6 copii dintr-una datorita tratamentelor de feritlizare.

Anonim spunea...

ottiliagrigore.blogspot.co.uk m-a surprins in mod placut. Foarte interesant! http://filme-online-hd.eu/ - filme online hd.

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...