duminică, 12 iulie 2015

Din viata - 12 Iulie 2015

Să nu căutăm desfătarea,ci să ne aprindem de dorul găsirii adevărului.
(Clement Alexandrinul)
____

Viața este un trandafir, cu parfum îmbietor și diverse culori. Singur nu te poți bucura de ele. Poți fi cu adevărat fericit doar când ajungi să-i faci pe alții să se bucure de parfumul vieții tale.
(Cristina Ghedea)
____

Rămânem nişte creştini fricoşi, care se furişează cu capul plecat prin viaţă, pentru că ne învârtim numai în jurul nostru, în loc să privim la Cristos.
(George MacDonald )
____

Dumnezeu dă înţelepciune celui ce o cere, spre mărirea Sa.
(Flavius Laurian Duverna)
____

Un singur lucru Dumnezeu nu poate să facă: să-i dea omului Mântuirea fără voia lui ...
(naty_wer )
____

Nu poți arăta cuiva milă adevărată, dacă dragostea nu locuiește în tine!
(Ioan Hapca)
____

Dacă este durere în cer, cred că aceasta este cauzată de faptul că noi vrem darurile lui Dumnezeu, dar nu vrem ca Însuşi Dumnezeu să fie mediul nostru în care trăim.
A-L cunoaşte pe Dumnezeu şi a continua totuşi să-L cauţi – iată paradoxul dragostei sufletului, lucru luat în derâdere, ce-i drept, de cei satisfăcuţi mult prea uşor de formalismul religios, dar confirmat prin fericita experienţă a celor cu inima înflăcărată.
Aminteşte-ţi lucrul acesta: Biblia nu ne spune că dacă un om cade el nu se mai poate ridica niciodată. Faptul că acesta a eşuat nu este cel mai important lucru, ci mai degrabă că el este iertat şi Îl lasă pe Dumnezeu să-l ridice.
Credinţa nu este un act săvârşit o singură dată, ci o neîntreruptă privire aruncată din inimă lui Dumnezeu.
(A.W. Tozer)
___________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...