Ioan 3:16

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3:16)

duminică, 4 octombrie 2015

Din viata - 4 Octombrie 2015

Numai când vom pleca la Domnul Isus, vom putea striga finalul: "Am biruit!".
(Bobu Veronica)
____

Dacă aş fi ateu aş susţine că universul a apărut în urma marelui BigBang şi aş fi mulţumită cu acest răspuns dacă nu s-ar ridica întrebarea: "dacă înainte de explozie nu a existat nimic atunci ce anume a explodat ?...căci materia, energia, spatiul şi timpul au luat fiinţă abia după." Tot eu mi-aş răspunde că savanţii probabil nu au descoperit încă; dar atunci m-aş întreba: CINE a provocat acest BigBang?...şi tot eu mi-aş răspunde că datorită faptului că NIMENI nu ştie acest lucru,savanţii care se ocupă cu cercetarea acestui fenomen şi-l proclamă continuă sa fie un NIMENI . În cazul acesta refuz să mă identific cu ei şi accept identitatea de creaţie divină.
(Estela C. Manea)
____

Ateii,chiar prin faptul că îl neagă pe Dumnezeu îi confirmă existenta.
Încearcă să negi ceva ce nu există…. – nu poţi …pentru că nici măcar nu ai noţiunea de la care sa porneşti. Orice subiect, aprobat sau negat in lume vreodată ,mai întâi şi-a dovedit existenţa ca mai apoi să fie supus diferitelor discuţii .
Aşadar, tăgăduirea Divinităţii de către atei nu-L împiedică pe Dumnezeu să EXISTE.
(Estela C. Manea)

____ 

Cerul este plin de răspunsuri la rugăciuni pe care nimeni, niciodată, n-a avut curajul să le facă!
(VJAndRei)
___________________________________________________________________________________

Niciun comentariu: