vineri, 12 septembrie 2014

Doza de zambete - 12 Septembrie 2014

Ai deja 40 de ani?
Vrei să arăţi în ochii celorlalţi cu 20 de ani mai tânără?
Vrei să-ţi admire toţi tinereţea şi vitalitatea?
Spune-le că ai 60!
____

Mi-am cumparat un urs si i-am facut profil de Facebook. Am pus ca studiaza "at Koala vietii".
____

Caz paranormal în Tulcea: la nici câteva ore după ce a beneficiat de o transfuzie de sânge, un localnic nu se mai poate opri din minţit. Lipatiev Ivan Alexei, un lipovean în vârstă de 50 de ani, avusese nevoie de respectiva transfuzie după ce fusese adus la spital în comă alcoolică, în urma unei onomastici în familie. Practic, omul nu mai avea mai mult de câţiva militri de sânge în alcool, aşa că medicii au fost nevoiţi să recurgă la o transfuzie urgentă. Şi, cum însuşi Victor Viorel Ponta, premierul României, tocmai donase sânge, în ziua precedentă, deci existau rezerve suficiente, Lipatiev a putut fi salvat.
Ciudăţeniile au început să apară imediat după aceea. Abia ieşit din comă, lipoveanul a pretins că, de fapt, nici nu pusese alcool în gură şi că totul e o înscenare a lui Băsescu Traian. Mai mult, când un coleg de salon l-a întrebat dacă are măcar patru clase, Lipatiev s-a făcut foc şi pară, afirmând că are bacul dat, facultatea terminată şi mai multe mastere la bază. Familia a rămas de-a dreptul şocată după ce, venind să-l ia acasă, la Mila 23, cu o barcă, Lipatiev a făcut un scandal monstru, întrebând unde sunt jandarmii, pentru că el nu vrea să vâslească .
____

El:
- C*rvă proastă!
Ea:
- Auzi bă, tu să nu mă faci pe mine proastă!!!
___________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...