duminică, 7 septembrie 2014

Doza de zambete - 7 Septembrie 2014

- Ioane, te-am vazut. Nu e frumos sa-ti bati copilul.
- Pai, cum sa nu-l altoiesc, Gheorghe, daca merita? Vezi si tu cat e de obraznic...
- Nu e bine, Ioane, nu e bine... Ar trebui sa faci ca mine.
- Cum, Gheorghe?...
- Uite, pe mine cand ma supara astept si, inainte de a pleca la scoala, il imbrac cu un tricou pe care scrie ''Ponta-presedinte''... Si il bat colegii.
____

Sondaj: 52% dintre români ar vota-o pe Udrea dacă alegerile ar avea loc la noapte.
via KMKZ
____

Veşti bune pentru bucureştenii originari din Drumul Taberei care vor să-şi petreacă vacanţa în cartierul natal! Până la finalizarea metroului, compania aeriană Tarom va opera curse săptămânale Drumul Taberei - Bucureşti şi retur, cu escală în Militari, scutindu-i pe călători de drumul de 12 ore cu troleibuzul sau maşina personală.
Amintim cititorilor că o pistă de aterizare a fost construită recent în parcul Moghioroş, fiind folosită până acum doar pentru transportul de mărfuri către îndepărtatul cartier unde locuiesc zeci de mii de români.
“De săptămâna viitoare, primul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Moghioroş va fi deschis publicului, deservind aeronavele Boeing 737 ale companiei Tarom şi, curând, şi pe cele ale operatorului low-cost DrumTab-Air”, asigură Decebal Popescu, căpetenie locală.
Zborul Drumul Taberei - Bucureşti va dura circa trei ore, timp în care călătorii se vor bucura de o privelişte deosebită asupra cartierului Cotroceni, a Academiei Militare şi a Grădinii Botanice, au adăugat reprezentanţii Tarom.
via TNR
____

Bula: Mă simt tare rău... Sigur mi-a pus careva ceva prafuri dubioase în bere... sau în vin... sau în vișinată.
____

România este pregătită pentru un preşedinte femeie, mai ales că nici preşedinţii de până acum nu au fost bărbaţi.
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...