duminică, 25 mai 2014

Doza de zambete - 25 Mai 2014

Un tip bătut rău se întâlneşte cu un amic:
- Ce-ai păţit, mă?
- M-au bătut nişte chinezi! Mi-am luat şuturi în cap, în burtă, pe spate! Ce mai, sunt dărâmat!
- Şi pumni nu ai luat?
- Nu, că aveau mâinile ocupate să-şi ţină ochii oblici!
____

Ionut il intreaba pe tatal sau:
- De ce mireasa si mirele, la cununie, isi dau mana?
Tatal:
- O formalitate. Si boxerii, cand intra in ring, isi dau mana.
____

El către ea:
- Tot ce a fost romantic între noi s-a terminat, tot ce a fost excitant s-a consumat. E timpul să facem oarece schimbări în vieţile noastre. Hai să ne căsătorim!
____

În China, în urma unei bătăi din curtea blocului au avut de suferit 23 897 pe persoane.
____

Bula iese din biserica cu o masina pe care scria:
- Proaspat casatorit, caut amanta!
____

Încă de ieri dimineață, locuitorii județului Teleorman – vii, dar și decedați – se pregăteau pentru alegerile europarlamentare de azi. Conform tradiției teleormănene, în seara trecuta alegătorii trebuiau să își pună ulei și făină sub pernă, ca să viseze noaptea pe cine trebuie să pună ștampila azi.
Fin cunoscător al acestei tradiții, baronul local Liviu Dragnea a imprimat ambalajele de făină și ulei împărțite în județ cu sigla PSD și chipul lui Victor Ponta. El speră că astfel alegătorii teleormăneni vor visa corect cu cine trebuie să voteze la europarlamentare. Totuși, în caz că asta nu se întâmplă, Dragnea este pregătit să fraudeze și aceste alegeri.
”Rezultatele oficiale ale alegerilor europarlamentare din județul Teleorman sunt deja stabilite”, a anunțat, plin de satisfacție, Liviu Dragnea. ”Singura necunoscută este prezența persoanelor decedate la vot! În funcție de câți vii se prezintă la urne, voi decide azi de câți morți e nevoie să voteze. Dar, repet, cifrele finale sunt bătute în cuie deja!”
___________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...