luni, 16 aprilie 2012

Zambete - 16 Aprilie 2012

Ca să impresionezi o femeie, fă-i complimente, fă-i curte, sărut-o, fii grijuliu, îmbrăţişeaz-o, drăgăleşte-o, protejeaz-o, invit-o la o cină, ia-i cadouri, ascult-o, respect-o, susţine-o, mergi până la capătul pământului pentru ea.
Ca să impresionezi un bărbat, vino goală... cu o bere!!
____

Asemanari si deosebiri între români, francezi si americani:
Americanul
Incepe serviciul la 9.00, se scoala la 8.00, sare peste nevasta-sa care doarme înca deoarece e casnica, se duce la baie si face un dus, nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina electrica pe drum, se duce la bucatarie unde manânca “eggs and bacon” si se urca in GMC-ul de-acum doua luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor.
Francezul
Incepe serviciul la 8.00, se scoala la 7.00, nu sare peste nevasta-sa ca n-a venit înca de la amant, se duce la baie si se spala pâna la brâu, se barbiereste cu o masina de ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde manânca “caffe au lait et croissants” si se urca in Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza ca tehnician.
Românul
Incepe serviciul la 7.00, se scoala la 6.00, nu sare peste nevasta-sa ca ea începe la 6.30 si a plecat deja, se duce la baie si da pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca înca pâna la et. VIII, se taie barbierindu-se cu masina BIC de doua luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara zahar ca s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca în Dacia primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca la firma unde lucreaza ca inginer.
____

Un politist vorbeste cu iepurasul de Paste:
-Esti sigur ca inainte sa intri in Ferentari aveai un cos cu oua?
____

Niciodata nu minti o femeie cu maruntisuri. Pastreaza-ti puterile pentru lucruri importante!
____

- Soacră-mea a fost ieri la expoziţia de vipere!
- Şi?
- A luat Premiul cel mare!
____

Am luat o Viagra si prietena mea a adormit imediat.
Urmatoarea ora va fi tare de tot…
____

Un psihiatru rezolva un rebus:
- Deci ...Insula pe care s-a nascut Napoleon...Hm...
Se intoarce catre un pacient:
- Hei, cretinule, unde te-ai nascut?
____________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...