luni, 11 noiembrie 2013

Zambete - 11 Noiembrie 2013

Facebook cauzează o boală gravă în rândul tinerilor. Judecând după pozele de profil, se pare că boala îi transformă în cocalari sau în pisicuţe.
____

Două babe, având probleme cu dinții, caută un specialist. Ajung ele în dreptul unui cabinet stomatologic, iar una dintre ele zice:
– Fa, nu cred că trebuie să venim aici, uite ce scrie: Cabinet Stomatologic. Ăsta e cu stomacu'. Hai la Ginecologie, că e cu gingiile!
____

Mihaela Rădulescu se plânge că e hărţuită de un obsedat.
- Mihaela !! Dacă are tot timpul o geantă pe umăr, nu e obsedat, e poştaşul cu pensia!
____

Limba română
Iată cele cinci cuvinte care sunt cel mai greu de pronunțat în limba română:
1. diclordifeniltriclormetilmetan
2. Hexakosioihexekontahexaphobia (teama de cifra 666)
3. Hippopotomonstrosesquipedaliophobia (teama de cuvinte lungi)
4. Difosfopiridinnucleotidpirofosfataza
5. Mulţumesc.
____

La munte
Un tip căsătorit, pleacă cu amanta la munte.
- Iubito, ia tu rucsacul. În faţa cabanei e un coleg de serviciu.
- Vrei să creadă că nu ma cunoşti?
- Nu, dimpotrivă! Vreau să creadă că eşti nevastă-mea !
____

Concurs “Cine ştie câştigă” în anii dictaturii. În finală rămân o echipă de academicieni şi echipa pionierilor. Se dă testul final şi comisia declară câştigătoare echipa pionierilor. Academicienii sunt revoltaţi şi cer explicaţii.
- Uitaţi, stimaţi academicieni, răspunsurile la întrebările puse.
La întrebarea numarul 1, “Care este organul central al femeii?”, pionierii au raspuns corect – Revista “Femeia”. Dumneavoastră ce aţi răspuns? Se poate, tovaraşi academicieni?
La întrebarea numarul 2: “Unde au femeile părul scurt şi creţ?”, pionierii au răspuns corect – “În Africa.”. Dar dumneavoastră? Se poate, tovarăşi academicieni?
La intrebarea numărul 3 “Ce cuvânt din patru litere este scris pe toate gardurile?” – pionierii au răspuns corect – “Pace”. Dar dumneavoastră? Se poate, tovarăşi academicieni?
____

- Cand imi merge prost, ma gandesc la biata femeie care trebuie sa il suporte pe fostul meu sot si imediat ma simt usurata.
____

"Femeile ne trateaza cum isi trateaza omenirea zeii: ne adora si ne bat la cap sa facem ceva pentru ele" (Oscar Wilde)
____

- Salut Sergiu! Vai, de cand nu ne-am mai vazut! Ai terminat Dreptul?
- Da, sunt licentiat!
- Bravo, ma bucur! Vreau si eu un meniu Big Mac mare…
____

- Anul 2013. Tehnologia e evoluat exponential. Exista masinarii care pot privi prin piele si oase. Exista masinarii care va pot tine in viata, chiar atunci cand creierul si inima s-au oprit.
Exista chiar si o masinarie care iti poate spune cine sunt parintii tai, doar cu o singura picatura de scuipat.
Cu toate astea, cand ma duc pentru un control al prostatei, un idiot de om isi infige degetul in c*rul meu si ma gadila.
____

O blonda la bar :
-18 pahare de whisky
Barmanul: Aoleo, dar de ce asa de multe?
Blonda: Pai asa scrie pe anuntul de acolo "Nu servim sub 18 ".
____

O turmă de porci mistreţi s-a stabilit într-un parc din Cluj. Primăria se gândeşte acum să le pună 300 de euro în buzunar şi să-i trimită înapoi acasă.
____

Un cetăţean din Mehedinţi care nu avea bani pentru a plăti cursa de taxi a încercat să scape fugind cu taxiul. Partea bună e că acum va economisi şi banii de întreţinere pentru o perioadă de la 6 luni la 2 ani.
____

Bianca şi-a luat pantofi noi, dar a uitat să le scoată eticheta înainte să-i poarte. Victor i-a luat apărarea: "Nici ea n-avea eticheta tăiată, i-am scos-o eu în noaptea nunţii!"
____

- M-am uitat la "Mireasa pentru fiul meu". Dupa jumatate de ora am crezut ca emisiunea e realizata ca sa te faca sa te razgandesti.
____

La cat de greu o ducem noi romanii, in scurt timp urarea "La multi ani" se va transforma in jignire.
____

Juriul de la "Dansez pentru tine" are tot timpul in fata pahare pline cu suc Timbark. E asa de bun ca nu bea nimeni din ele.
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...