joi, 24 iulie 2014

Doza de zambete - 24 Iulie 2014

Daca esti sef si dai dispozitii, nu le da in scris, altfel lumea o sa aiba dovada ca esti idiot!
____

- Am prins anul trecut un somn emorm.
- Cat cantarea?
- Pai... numai fotografia lui avea 4 kg.
____

Bărbații care nu se uită la meciuri fac mai mult secs. La fel și femeile bărbaților care se uită la meciuri.
____

- Bula, unde e ficatul?
- La pagina 125.
____

Duminica! Ziua in care copiii au atata energie, ca sar din pat la ora 6 dimineata, dupa o saptamana in care nu ai reusit niciodata sa ii scoli la 8, pentru gradinita...
(funmail2u)
____

Zambeste azi...
Maine s-ar putea sa fii stirb...
____

Sfaturi pentru manageri din partea angajatului:
1. Niciodată să nu-mi dai de lucru dimineaţa. Dacă ai ceva să-mi dai de făcut, aşteaptă până la ora 4, şi apoi spune-mi. Termenele limită mă excită la culme.
2. Dacă e ceva cu adevărat urgent, te rog, intră în biroul meu din zece în zece minute şi întreabă-mă cum mai merge. Mă ajută enorm.
3. Când pleci, nu spune nimănui unde te duci. Aşa, am şi eu ocazia să fiu mai creativ când mă-ntreabă lumea unde eşti.
4. Dacă mă vezi cu braţele încărcate de dosare, cărţi şi hârţoage, să nu cumva să-mi deschizi uşa. Trebuie să învăţ să mă descurc în cazul unei paralizii şi chestia cu deschisul uşilor e un antrenament perfect.
5. Dacă-mi dai mai mult de una bucată sarcină de servici, nu cumva să-mi spui care este ordinea priorităţilor. Lasă-mă să ghicesc singur.
6. Fă tot posibilul să mă ţii târziu la servici. Îmi place biroul ăsta şi nu am nimic altceva de făcut, sau alt loc în care să vreau să mă duc seara.
7. Dacă fac ceva care-ţi place, te rog nu spune nimănui, ţine secret. Dacă mă aleg cu o promovare?
8. Dacă, în schimb, nu-ţi place ceva ce am făcut eu, te rog spune-le tuturor. Îmi place să se vorbească de mine.
9. Dacă vrei ca o anumită treabă să fie făcută într-un anumit fel, sau dacă ai ceva instrucţiuni speciale pentru mine, nu cumva să le notezi pe o hârtie. De fapt, ştii ce? Nici să nu mi le spui până ce nu termin treaba respectivă, ca să am de ce să mă apuc din nou de ea.
10. Să nu mi-i prezinţi niciodată pe cei cu care vorbeşti. Când ai să te referi la ei mai târziu, deducţiile mele hiper logice şi perfecte vor fi de ajuns ca să-mi dau seama despre care din ei vorbeşti.
11. Să te porţi bine cu mine numai atunci când ceea ce fac îţi salvează ţie fundul.
12. Povesteşte-mi toate micile tale necazuri. Nimeni n-are necazuri şi îmi pare bine să aflu că cineva e mai puţin norocos ca mine.
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...