vineri, 24 ianuarie 2014

Doza de zambete - 24 Ianuarie 2014

Popa ii spuse sotiei:
- Ca nu ma mai slabesti in ultima vreme, tot intrebandu-ma ce o fi de capul fiului nostru ajuns acum in pragul maturitatii, m-am gandit sa il supunem unui test. Pe cand vine de la scoala, las pe masa o Biblie, o bancnota de 100 de lei, o sticla de tuica si o revista Playboy. Daca va lua Biblia, o sa se faca si el preot. Daca va lua banii, regret, dar va ajunge om de afaceri. Daca, Doamne fereste, va lua tuica va deveni un betivan, iar daca va lua magazinul acela deocheat, va deveni - fie ca Bunul Dumnezeu sa ne fereasca de asa un blestem - un curvar ordinar. Au pus lucrurile pe masa si s-au ascuns in camera vecina, privind prin crepatura usii. Putin mai tarziu aparu si baiatul. Intra in camera, vazu Biblia si o puse la subsoara. Privi scurtator in jur, lua banii, si ii baga grijuliu in buzunar. Se aseza apoi pe scaun, puse picioarele pe masa si lua o dusca de tuica. Lua revista Playboy si se pierdu in lectura. Ascuns dupa usa, popa suspina usurat:
- Lasa ca-i bine! Asta o sa ajunga in Parlament!
____

In fata unui dozator de cafea un politist observa cum un tip introduce o fisa, apasa un buton; tipul isi ia cafeaua si pleaca. Curios, politistul introduce si el o fisa, apasa un buton si-i cade cafeaua. Foarte fericit acesta isi schimba toti banii in fise si incepe sa le introcuca in dozator. Tot baga fisa, apasa pe buton, lua cafeaua, o punea deoparte si iar baga o fisa, si tot asa in continuare. La un momendat un tip de la coada ce se facuse intre timp ii spune: hai dom`le odata ca m-am saturat de cand stau aici. La care politistul ii raspunde: Ce vrei ba, te oftici ca am noroc si castig???
____

''Cine se trezeste de devreme, departe ajunge. Eu daca ma trezesc devreme, ma culc la loc!''
____

Bula era in bucatarie cu mama lui, si tocmai ajunsese la a treia ciocolata.
Mama:
- Bula, mananca mama si tu ceva mai sanatos, cum ar fi legume!
Bula:
- Imi pare rau mama, dar nu exista ciocolata cu legume!
____

Ion se casatoreste cu Maria dupa doar trei luni de relatie. Dupa o saptamana de la nunta, Maria naste.
Iese Ion in sat sa faca o cinste la prieteni, la care astia incep:
- Ba Ioane, ce esti ma asa prost?! Nu e ma copilul tau, ca voi nu aveti decat trei luni impreuna, ma!
Ion, dezamagit de cele auzite, merge acasa si ii spune Mariei:
- Marie, toata lumea rade de mine ca micutul nu-i al meu, ca noi nu avem decat trei luni impreuna!
La care Maria:
- Mai Ioane, ia vino aici langa mine sa-ti explic, pentru ca prietenii tai fac misto de tine! Mai Ioane, ai stat tu trei luni cu mine?
- Da!
- Am stat eu trei luni cu tine?
- Da!
- Am stat noi trei luni impreuna?
- Da!
- Eiii! Si-atunci?! Fa si tu o socoteala si vezi, ies noua luni?!
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...