luni, 28 decembrie 2015

Doza de zâmbete - 28 Decembrie 2015

Mesaje haioase de sărbători:
- Lovi-te-ar trenul fericirii, trăznite-ar fulgerul iubirii, cadea-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.
- Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Moş gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi bani)
- E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară... prin zăpadă Moşul zboară ? ...Ni se trage de la vin...
- Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!
- Pe la ferestre cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e împodobit, moşul e din nou grăbit, peste tot e bucurie şi Crăciunul iarăşi vine. Sărbatori fericite!
- Căţeluş cu păru' creţ / Să ai jeepu' în coteţ / Şi o vilă cu piscină / O vedetă ca vecină / O lopată pentru bani / La Anu' şi la Mulţi Ani!
- Reţeta pentru un an bun: Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de obosealăşi stres. Se împarte fiecare lună în 28-31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an! Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte linişte, 1 parte umor. Se mai adăugă 3 linguri optimism, 1 linguriţă toleranţă, şi o picătură de speranţă! Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug... Preparatul gata făcut se aseaza pe farfurie şi se împodobeşte cu frunzuliţe de curaj şi încredere în sine. Se serveşte zilnic, cu bucurie, alături de ceaşca de cafea din fiecare dimineaţă! Prezenta reţetă nu se compensează, ea este gratuită şi se transmite liber de la om la om, însoţită de urarea: Un An Nou darnic şi bun, Sănătate Deplină, Fericire Maximă şi Abundenţă Absolută!
- Sarbatori Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos!
- L-am vazut pe Mos Craciun, cica isi facea un drum, mi-a soptit ceva de tine, dar cum vezi ca nu mai vine, ma gandesc ca-i tot la mine. Tu asteapta-l cumintel si de vei dormi nitel, nu cumva sa te trezesti ca sa il nedumeresti, caci batranul e cam slab si adesea cade-n cap
- Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum!
- Ai si tu o viata lunga, suficient cat sa-ti ajunga, dar de-ai fi putin mai vesel, poate n-ai mai fi iar chel, la cadouri ma refer, pe care nu le dai de fel
- Nu te supara ca nu a nins anul acesta de Craciun, pentru ca ninsoarea vine odata si cu o factura mare la gaz si nu mai poti sa cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ti trimite un mesaj plin de urari calde...
- Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul sms.
- Moş Crăciun e supărat/ Că-i de criză afectat!/ Sania-i la-nregistrat,/ Taxa auto s-a triplat!/ Renii banca i i-a luat,/ C-are rate mari de dat!/ Dar tot s-a dus la magazin
Să ne ia cadouri, plin!
- Dragă Moş Crăciun, începând de anul viitor mi-am propus să fiu o persoană modernă si să renunţ la cash. Aşa că te rog să-mi aduci în dar un card, preferabil VISA sau MasterCard, cu fonduri nelimitate. Îţi mulţumesc şi te pup! Crăciun fericit!
- L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de Moş. Şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!
- În deplin consens cu încălzirea globală, îţi urez un călduros Crăciun fericit!
- Cu ocazia sfintelor Sărbatori de Craciun, guvernul României aduce la cunoştinţa cetăţenilor introducerea impozitului special pe Sărbatori.
- Tu eşti tot ce-mi doresc de Crăciun! De fapt, nu mi-ar strica o maşină sport, nişte electronice de ultimă generaţie, o piscină acoperită, bijuterii foarte scumpe şi o grămadă de bani… La Mulţi Ani!
- Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...