luni, 16 februarie 2009

Copiii care fac copii !!!

O elevă de 15 ani din satul gorjean Văluţa, a nascut acasa, moşită de bunica ei. "Nu stiam ca e gravida. Toata noaptea s-a dus pe afara si spunea ca o doare burta. M-a strigat ca iese ceva din ea si, cand m-am uitat, era capul copilului. Atunci am pus-o cu fundul pe lighean. Copilul a trait cam o jumatate de ora, apoi a murit", a explicat bunica fetei. Politia a demarat o ancheta ca sa afle cine este tatal copilului. Adolescenta si sora ei mai mica sunt crescute de bunica, parintii lor fiind plecati la Craiova, la munca.
............

In Sussex (Marea Britanie), o adolescenta de 15 ani, Chantelle Steadman, a nascut o fetita sanatoasa tun, cu o greutate de 3,600 kilograme. Tatal copilului, Alfie Patten, are doar 13 ani (dar arata de opt). Cand Chantelle a aflat ca e insarcinata a decis sa pastreze copilul, iar baietelul a acceptat. Parintii celor doi adolescenti au acceptat, in cele din urma, sa ii sprijine pentru a o creste pe fetita. Cel mai tanar tata din lume este tot un britanic, Sean Stewart, in varsta de 12 ani, si iubita lui, Emma Webster (15 ani) au devenit parinti in 1998.
_______________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...