luni, 16 februarie 2009

Moda anului 2009 in Romania: JAFURILE !!!

» Pe 13 februarie, la Cluj-Napoca, o filiala a Bancii Transilvania a fost atacata precum in filmele americane. Infractorii au sustras circa 60.000 euro. Ministrul Dan Nica considera inacceptabil faptul ca "s-a intrat ca-n branza in banca", jefuitorii iesind cu banii care stateau pe ghisee "precum pe o taraba in piata", intr-un minut si sase secunde. Nica spune ca autorii jafului ar fi putut avea legaturi cu cineva din interiorul bancii. Acuzatiile ministrului au fost respinse de institutia bancara.
» Pe 12 februarie, angajata unei case de schimb valutar din localitatea Mihail Kogalniceanu (Constanta) a fost spitalizata dupa ce, la terminarea programului de lucru, a fost atacata pe strada de doi indivizi care au crezut ca are in poseta incasarile din timpul zilei.
» Pe 12 februarie, patru indivizi mascati au luat cu asalt sediul Primariei din comuna Bujoreni-Teleorman, agresandu-l pe paznic si furand 12.000 lei.
» Pe 30 ianuarie s-a descoperit furtul de armament de la unitatea de aviatie UM1916 din Ciorogarla, de langa Bucuresti, cel mai mare furt de arme de la Revolutia din decembrie 1989. Pistoalele nu s-au gasit, insa au fost arestati trei suspecti.
» Pe 29 ianuarie a avut loc un jaf armat la o casa de schimb valutar din Brasov, care s-a soldat cu doi morti si un ranit. Cercetarile continua.
» Pe 27 ianuarie, angajata unei case de schimb valutar, situata in cartierul Micro 40, din municipiul Galati, a sesizat politia deoarece doi necunoscuti care purtau cagule pe fata au patruns in incinta unitatii si au sustras dintr-o casa de bani, a carei usa era deschisa, 15.000 lei.
» Pe 24 ianuarie, angajata unei case de schimb valutar din Constanta a fost ranita la cap, dupa ce a fost atacata de doi indivizi cu o sabie artizanala, in timpul orelor de serviciu. Agresorii au furat 3.000 euro si aproape 30.000 lei si au fugit. Camera de supraveghere existenta nu a inregistrat nimic, ceea ce inseamna ca nu functiona.
» Pe 13 ianuarie, angajata unei case de schimb valutar din Medgidia a fost atacata in timpul serviciului de un individ mascat, inarmat cu o umbrela, care a reusit sa fure 18.000 lei si 300 dolari.
__________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...