duminică, 10 iulie 2011

Bancurile zilei - 10 Iulie 2011

O bătrânică merge să voteze...după vreo 10 minute, iese îngândurată din cabina de vot şi întreabă pe membrii comisiei...
Domnilor, cum se scrie `f u t u - v ă`, legat sau dezlegat?
____

Un tip este angajat nou la un magazin universal. În prima zi de muncă, patronul îi spune angajatului că la el în magazin cine vine şi cumpără un obiect, e musai să fie făcut să cumpere două.
Primul client, o doamnă, cere un spray Pronto de mobilă. Patronul spune că o va servi el, se duce în spate, aduce un Pronto şi o soluţie de geamuri.
Doamna îi reaminteşte că doreşte doar Pronto, la care patronul îi spune că după ce va curăţa mobila de praf, va observa geamurile murdare.
În final, doamna acceptă şi soluţia de geamuri. La următoarea doamnă, acelaşi lucru: ea doreşte soluţie de geamuri, patronul îi vinde şi Pronto.
- Următorul client va fi al tău, îi spune patronul noului angajat.
La fel, intră o doamnă şi cere o cutie de tampoane. Băiatul cel nou se duce în spate, aduce cutia de tampoane, dar şi o soluţie de curăţat geamuri cât şi sprayul Pronto pentru mobilă.
Doamna îi spune că doreşte doar cutia de tampoane, la care băiatul îi spune doamnei: dacă săptămâna asta tot nu faceţi sex , eu vă recomand să faceţi curăţenie!
_____

Un orb îl întreabă pe un olog:
- Merge, merge?
- După cum vezi...
_____

Unul dintre consilierii lui Băsescu merge la acesta înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale:
- Dom’şef, am o veste proastă şi una bună!
- Zi-o pe aia proastă întâi!
- Geoană are 60%!
- Păi bine măi, atunci ce veste bună ai putea să-mi dai?
- Staţi liniştit şefu’, că dvs. aveţi 70%!
_____

Telefon la măcelărie:
- Alo, aveţi căpăţână de porc?
- Da.
- Şi picioare de porc?
- Şi...
- Urât trebuie să mai arătaţi!
____________________________________________________________________

Un comentariu:

Anonim spunea...

Chiar interesant. Cea ce am rasfoit pe saitul dvs. despre Blogger: ottilia grigore - Trimiteti un comentariu m-a surprins placut. Te felicit pentru conceperea ottiliagrigore.blogspot.ro, care e un site care merita distribuita.

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...