sâmbătă, 4 octombrie 2008

Un negru mititel... de 2 metri: CABRAL

Actorul si prezentatorul Cabral Ibacka s-a nascut pe 4 octombrie 1977 in Bucuresti (Romania). A fost casatorit cu Luana Mitran si a divortat in 2006. Are o fetita pe nume Inoke (nascuta pe 29 Septembrie 2002) de care este foarte mandru.
Înălţime: 2 m
Greutate: 105 kg
Păr: negru
Ochi: căprui
Nu se prea pricepe la gătit, iar când era mic, visa să se faca şofer de ambulanţă. Actorii şi actriţele lui preferate sunt: Samuel L. Jackson, Denzel Washington, Pavel Bartoş, Carmen Tănase. Printre hobby-urile lui se află internetul şi "toate invenţiile" cu motor.
A urmat Liceul Teoretic Decebal şi Facultatea de Sport din cadrul Universitatii Ecologice, în prezent Master, la aceeaşi facultate.
Cabral e un foarte bun sportiv. De la 6 ani practică kickbox şi thaibox. Are multe titluri de campion şi vicecampion naţional la kickbox şi thaibox, până la 23 de ani, concurând cu succes atât semi-contact cât şi full-contact. Se antrenează în paralel cu sora lui, Artemis, care la rândul ei strânge în palmares o panoplie impresionantă de titluri de campioană şi vicecampioană la kickbox. La 17 ani devine vicecampion în Cupa Europei la kickbox. În 1997 începe să predea Tae-Bo, fiind primul promotor al acestui sport în România. A devenit licenţiat în sport tocmai pentru a putea preda într-un viitor apropiat, dorinţa lui fiind de a avea cea mai tare echipă de kickboxeri juniori.
În 1998, îşi incepe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea "Roata de rezervă". În anul 1996 joacă în filmul "Je ne marcherais jamais seul", film prezentat în anul 1997 la Cannes. Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni în cadrul televiziunii Prima Tv. Câteva dintre titluri ar fi : Impact, Banc Show, Vara fara Limite, etc. În anul 2000, trece la Acasă TV, un post de televiziune aflat sub "patronajul" celei mai mari instituţii media româneasca, MediaPro, cea care a deschis uşi pentru filme, seriale, produse de en:MediaPro Pictures. Aici Cabral prezintă Un bărbat adevărat, şi Poveştiri Adevărate. În anul 2004 joacă în filmul "Catacombs" alături de celebra P!nk. În anul 2005 primeşte cel mai remarcabil rol: Inspectorul Eduard Bălan, în miniserialul Băieţi buni. În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească "Păcatele Evei", şi apoi in toamna aceluiaşi an începe filmările pentru telenovela românească "Iubire ca în filme", unde îl interpretează pe Bobby 'Parai' Ugamba. În anul următor, Cabral începe o nouă provocare, alături de Mircea Solcanu, "Poveştiri De Noapte", o emisiune de monden, prezentă chiar şi astăzi Acasă, de luni până joi de la orele 22:00. În toamna anului 2007, el primeşte un rol în serialul numit "Inimă de Ţigan". Personajul lui fiind Thierry. La nu mult după începerea lui 2008, Cabral primeşte o altă provocare, pe care o duce până la capăt, aşa cum suntem deja obişnuiţi: emisiunea-concurs "În al nouălea cer", prezentată alături de Adela Popescu timp de 15 săptămâni.
În prezent, Cabral prezintă alături de Mircea Solcanu "Poveştiri de Noapte", (de luni până joi, orele 22:00) şi alături de Andreea Pătraşcu, emisiunea În Al Nouălea Cer (în fiecare duminică de la orele 16:30) la postul de televiziune AcasăTV. A primit un rol si in telenovela "Regina" ( o productie Promance, o continuare a telenovelei Inima de Tigan). Detine si un blog personal: http://www.cabral.ro/

Are ca pasiuni internetul, tot ce ţine de domeniul auto- reviste, curse, tuning, motoare are o motocicletă Enduro şi o placă de snowboard, pe care le exploatează intens. Iubeşte frigul şi băuturile reci, nu se îmbracă gros decât pe pârtie, nu bea alcool decât la ocazii festive, fumează ocazional şi nu mănâncă dulciuri. Face orice sport - scufundări, fotbal, motociclism, arte marţiale, mai puţin echitaţie, deoarece are impresia că ar rupe calul în două dacă s-ar sui pe el. Are doi câini, un buldog francez şi un teckel. Are mulţi prieteni, se caracterizează ca un om hotărât, ambiţios, dinamic, comunicativ, vesel, adaptabil, sensibil la copii şi animale. E ferm în decizii profesionale, doritor să schimbe lumea, creativ, complet, nepunctual la întâlniri, pentru că nu se uită niciodată la ceas. Are o pasiune pentru culorile tari, îşi face designul singur acasă şi la birou. Are un mare talent în a scrie despre maşini, drept pentru care a devenit redactor la o revistă cu şi despre maşini, pentru care face săptămânal test drive-uri la ultimele modele de autoturisme şi motociclete. Consideră că cea mai mare realizare a vieţii lui este fetiţa sa, pe care o îngrijeşte indeaproape, şi se implică în tot ce ţine de creşterea ei. A luat în iarna anului 2002 un premiu la un festival media din Braşov, pentru cea mai bună vedetă de divertisment. Se remarcă în orice colectiv pentru că este plin de idei şi săritor în orice situaţie. Nu are niciun idol, dar admiră mulţi oameni puternici, care au ceva de spus şi ştiu cum să o facă.Faptul că e mulatru a fost o problemă în copilărie, dar din momentul în care a căpătat notorietate ca vedetă tv, a devenit un avantaj clar. Vorba lui preferată este "Norocul e mereu de partea celor tari". Nu-i place să stea în bucătărie când se găteşte, urăşte mirosurile dulci şi filmele indiene. Aspectul material al vieţii nu îl consideră de neglijat, dar nu e un scop în sine.
Cabral a ales să conducă o maşină Citroen model C-Crosser, despre care spune că ar putea să facă o listă întreagă de plusuri. Vedeta ProTV Internaţional nu a stat mult pe gânduri atunci când a ales maşina şi după ce i-a făcut o serie de teste s-a decis că i se potriveşte şi că C-Crosser este exact ceea ce îşi doreşte. Mai ales că, de-a lungul timpului prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte" şi-a cultivat pasiunea pentru maşini, iar experienţa de a lucra la mai multe reviste auto i-a oferit şi instrumentele pentru a înţelege şi mai mult un automobil."Mi-a plăcut în primul rând suspensia. Cu toate că am scos-o deja de câteva ori în off-road, constatând capacităţile uimitoare, şi on-road stă incredibil de bine, mai ales că asfaltul nostru este de cele mai multe ori imperfect. Absoarbe bine denivelările şi se agaţă de şosea foarte bine", spune Cabral care a fost încântat şi de spaţiul interior mare, cu multe compartimente de stocare, de finisajele foarte bune, de materialele prietenoase şi de al treilea rând de banchete.Vedeta ProTV Internaţional a mai adăugat: "Atunci când am decis să aleg acest model, am pus în balanţă şi tandemul motor diesel de 2,2 L şi cutia în 6 trepte, consumul foarte bun şi zgomotul de rulare mic, ca de altfel şi eficienţa frânării pe suprafeţe de rulare mai slab calitativ".Însă decizia finală nu a fost luată până când vedeta ProTV Internaţional nu s-a sfătuit cu fiica lui. "Poate părea amuzant, dar atunci când aleg o maşină o întreb şi pe Inoke. Cum stă în spate, dacă îi vine bine centura, dacă are unde să-şi pună păpuşile... Iar la C-Crosser răspunsul primit din partea ei a fost:" da tati, îmi place".



Astazi, actorul implineste 31 de ani, iar eu ii urez multa sanatate, noroc si tot ce-si mai doreste de la viata !!!
LA MULTI ANI !!!

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...