miercuri, 27 martie 2013

Zambete de primavara - 27 Martie 2013

Fetelor, Povestea Cenusaresei, e dovada clara ca, o noua pereche de pantofi iti poate schimba viata!
____

Merge pe stradă un tip cu prietena lui. În întâmpinarea lor vine un domn bine îmbrăcat, destul de impozant și se salută cu tânărul.
- Îl cunoști pe acest domn – întreabă fata curioasă?
- Mdaa….. lucrăm împreună.
- Și ce funcție are?
- Păiiii…. El e ajutorul meu. Semnează scrisorile pe care eu le duc la poștă.
____

La înțeleptul rege Solomon au venit două femei cu un tânăr.
- El se va căsători cu fiica mea! - strigă una dine ele.
- Ba nu, cu a mea! - strigă a doua.
Solomon se gândește și spune:
- Aduceți un topor. Îl vom tăia în două și fiecărei îi vom da câte o jumătate. Sunteți de acord?
Prima babă:
- De acord înțelepte.
A doua gândindu-se:
- De ce să-l omorâm pe acest tânăr nevinovat?
Atunci regele a declarat:
- El se va căsători cu fiica primei femei
- Păi ea a fost de acord să-l tăiem – reproșează a doua femeie.
- Păi iată, așa arată o adevărată soacră.
____

La tribunal,judecatorul catre invinuit.
- Din 365 de zile,ai 364 de infractiuni!Ai vreo justificare?
- Da, o zi am fost bolnav.
____

- Înainte, bebeluşul meu întotdeauna se trezea umed. Nici nu ştiam ce să fac, am încercat toate tipurile de scutece. Dar pe urmă am înţeles – trebuie să repar acoperişul!
____

- Nevastă-mea m-a bătut toată ziua la cap să-mi rezolv problema pe care o am cu jocurile de noroc. Așa că m-am dus la calculator, am intrat pe Google, am tastat „cum să scap de obsesia pentru jocurile de noroc” și am dat click pe „Mă simt norocos”.
____

Anunt la intrarea unei gradini zoologice:
Toate animalele pot fi hrănite, fotografiate și mângâiate....doar dacă acestea o permit...
____

Soția se întoarce acasă ținând în mână doar volanul și-l întreabă pe soț:
- Nu-i așa că mașina este pentru tine doar un mijloc de deplasare, iar sentimentul de dragoste este mai important???
____

- Duminică am sărbătorit ziua de naștere a fiicei mele (1 an). O mulțime de prieteni, cumătri, nași ...eu și soția am obosit foarte tare… După plecarea oaspeților, stau la bucătărie, ținând-o pe fiică în brațe. Soția făcea ceva acolo și era cu spatele la mine. Tocmai voiam să-i spun ceva, sincer, nu mai țin minte ce anume… deschid gura și … în acel moment se întoarce soția și-mi pune biberonul în gură.
Cum am aflat mai târziu – a fost un reflex al ei, din cauza oboselii, a pus biberonul în prima gură deschisă văzută…
____

Judecătoarele arestate pentru corupţie se apără: “Nici măcar n-am luat şpagă, ne dădeam şi noi mari ca să nu râdă colegii de noi!”
____

Niciodata nu vei intoarce inapoi acele 4 secunde pierdute la citirea acestei fraze fara sens!
____

Femeile se gandesc la un singur lucru si anume la faptul ca toti barbatii se gandesc la un singur lucru!
____

- Am înțeles că s-a ars neonul în baie, nu înțeleg însă de ce îmi amintește nevastă-mea de treaba asta în fiecare săptămână.
____

- Tata,tata!
- Ce e,fiule?
- Stateam si ma uitam pe geam,cand deodata cineva a aruncat cu o piatra.A spart geamul si m-am lovit foarte tare!
- ...A SPART GEAMUL?!
____

Noua melodie a lui What's up: Eu si iarna mananc cal !
____

Judecătorul către inculpat:
- De ce nu v-ați luat un avocat?
- Toți avocații au refuzat să mă apere când și-au dat seama că eu într-adevăr nu am furat cele 5 milioane.
____

CNP-ul bărbaţilor începe cu 1 şi al femeilor cu 2, pentru că – în majoritatea cazurilor – bărbaţii au grijă doar de sine, în vreme ce femeile trebuie mereu să ducă în cârcă câte un neisprăvit.
____

Pe un afiș cu o săgeată ce indica în jos, atașat de un băț ce era înfipt într-o groapă, pe o stradă din România:
Noua Zeelandă - 12.720 km!
____

Pierre, era un copil sarac si locuia in Paris. Dupa lungi studii, reusi sa se ridice si-si deschise o fabrica de mezeluri renumita. Dupa ceva timp, la usa lui, sosise un fost coleg de liceu. Acestia vorbisera de liceu, de profesori si de colegi. Dupa toate acestea, acesta ii ceruse lui Pierre o suma consistenta de bani. Acesta cazuse pe ganduri apoi se uita pe gream si-l chema pe fostul coleg la geam.
- Vezi banca aceea?
- Da, o vad destul de bine!
- Ei bine, eu am o intelegere cu acea banca...ei nu vand salam iar eu nu imprumut bani.
____

Jurnalul utilizatorului de internet
15 Iunie - Am auzit ca poti sa te dai pe Internet daca ai mobil. Cineva mi-a zis ca daca am un telefon mobil pot. Mi se pare ridicol.. Cum sa vad eu ceva in ecranul ala de acolo. Oricum nu stiam ca nokia 2110 este asa de avansat.
16 Iunie - E clar! Imi trebuie un cont de internet. Nu vad de ce.. toata lumea are, nu vad de ce iti trebuie abonament pentru asa ceva. Oricum, am sunat-o pe don’soara de la *222 si a fost foarte draguta. Atat de draguta incat am uitat ce vroiam sa o intreb.
17 Iunie - A spus ca mi-a activat contul. Eu cred ca minte. Cred ca a fost pornit dintodeauna… Dar a vrut sa faca pe desteapta la telefon.
19 Iunie - Asta e prea de tot! Cica pe internet intri de la calculator! Pai si cu contul ala ce fac? Doamne, trebuie sa fii un geniu ca sa poti sa faci chestiile astea. O sa sun din nou.
20 iunie - Zice ca-mi trebuie un modem! Asta e chiar culmea. Eu cred ca minte. Ma crede fraier ?!
22 Iunie - Am cumparat modemul, dar nu stiu unde vine.. nu stiu unde sa-l conectez.. Sunt foarte confuz.
23 Iunie - Pustiul de 9 ani de pe palier mi l-a montat, dar tot nu merge.Tot nu pot sa ma conectez.
25 Iunie - Tot pustiul ala m’a conectat pe X net (asa a zis ca se numeste, oricum e foarte destept tipu’). Cred ca o sa ajunga un fel de Einstein al informaticii sau cam asa ceva.
27 iunie - Ce e cu X netu’ asta? Eu credeam ca intru pe Internet nu pe Xnet!
29 Iunie - Pushtiul ala mi’a arata cum se foloseste Internetul ala. I-am spus ca e un geniu.. El a raspuns ca este, in comparatie cu mine.. nu stiu ce vrea sa zica. Hm!
1 Iulie - Azi am incercat sa folosesc chatul, sa vorbesc cu alti oameni. Nu s-a intamplat nimic. Cred ca trebuie sa cumpar un microfon.
3 IULIE - S-A INTAMPLAT O CHESTIE FOARTE CIUDATA. TOATE LITERELE PE CARE LE SCRIU SUNT MARI. CRED CA PENTRU INTERNET TREBUIE ALT TIP DE TASTATURA. I-AM SUNAT PE CEI DE LA MAGAZIN SA LE SPUN CA NU SUNT MULTUMIT DE TASTATURA MEA FIINDCA NU E COMPATIBILA CU INTERNETUL. TIPUL ALA DE ACOLO M-A FACUT IDIOT SI MI-A ZIS CA E VORBA DE TASTA “CAPS LOCK”. I-AM ZIS CA NU MA iNTERESEAZA DESPRE CE E VORBA ATATA TIMP CAT LITERELE MELE SUNT MARI! I-AM ZIS CA VREAU ALTA TASTATURA. MI-A RASPUNS CA TOATE AU CAPS LOCK FIINDCA E UN STANDARD. EU NU VREAU STANDARD. EU VREAU ALTA FIRMA. CRED CA AM AVUT O PLANGERE FOARTE IMPORTANTA FIINDCA L-AM AUZIT SPUNAND COLEGILOR LUI SA ASCULTE CONVERSATIA ASTA.
5 IULIE - In sfarsit am gasit o tastatura compatibila. Sunt foaRTE MULTUMIT DE EA. OOOOOH NU! CRED CA SI ASTA S-A STRICAT!
8 IULIE - UNU’ MI’A ZIS CEVA DE “FAQ” … SI EU L’AM BAGAT IN MA’SA PE ROMANESTE. EL CREDE CA DACA FOLOSESTE CUVINTE COMPLICATE IN ENGLEZA NU MA PRIND?
10 IULIE - UN TAMPIT MI’A ZIS SA NU MAI TIP! DE UNDE SA TIP ? NICI MACAR NU VORBESC! TASTEZ!! MA INTREB CUM DE II LASA PE ASTIA ASA PROSTI CA ASTA PE INTERNET?
13 IULIE - PENTRU CE E CAPS LOCK daca nu apare nici o litera dupa ce apas pe el ? Probabil inca un “feature” din ala care face tastatura sa coste mai mult si e inutil!
16 Iulie - Am aflat ce e ala un forum! Am scris in toate! Si mi-am facut o semnatura unica. Am inclus si poezia mea preferata… Semnatura mea are 4 pagini. Ma gandesc sa adaug si povestioara aia care imi place mie.
18 Iulie - Mi-a spus un tip sa folosesc Google. Am dat “Find” in “My computer” dar nu am gasit nimic. Cred ca o sa-l rog sa mi-l dea si mie pe disketa… Oricum, am intrat in forum si i-am intrebat pe toti unde este Google.
20 Iulie - Nu mi-a raspuns nimeni. Am postat in forum de inca 22 de ori, probabil nu a ajuns bine mesajul meu sau nu l-au vazut.
21 Iulie - Semnatura mea de la userul de forum are acum 8 pagini, si cred ca este originala.. Sunt uimit cum de nu-mi raspunde nimeni pe forum! Am mai postat azi de 56 de ori acelasi mesaj in speranta ca-mi va raspunde cineva.
22 Iulie - Nu stiu ce tip mi-a suspendat contul! Internetul asta e plin de dobitoci!!!
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...