luni, 11 iunie 2012

Zambete - 11 Iunie 2012

Elena Udrea a probat doua, trei rochite si o bluza dupa care a parasit cabina de vot fara sa cumpere nimic.
____

Plin de tatuaje şi cercei în nas, un puşcăriaş vine la votare. Cercetează atent buletinul de vot, cel de un metru, şi exclamă:
- Cum, toţi nebunii ăştia-s în libertate??!
____

Daca ai intarzieri de salariu si greturi de la stirile de zi cu zi, sa stii ca s-ar putea ca statul sa ti-o fi tras bine!
____

Intrebare: Care este cel mai scurt banc politic?
Raspuns: Ptiu!
____

Crin catre Ponta:
- Dragul meu copilot, esti sigur ca stii traseul?
____

Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului: "Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Grenada. Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru."
Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica: "Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din Grenada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Petre."
Telegrama Mamei catre Petre: "Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o inteleg pe
Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Deci, n-am nici o vină ca ai devenit un bou."
____

Ion si Lenuta ajung acasa.
Lenuta se arunca pe pat si isi desface picioarele:
- Ioane, te-ai prins ce-mi doresc acum? - zice Leana.
- Da, zice Ion, ai de gand sa ocupi tot patul...
____________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...