sâmbătă, 26 octombrie 2013

Mai zambim putin - 26 Octombrie 2013

- Cu o lună în urmă soția mea a renunțat la cafea, acum trei săptămâni – la dulciuri, cu două săptămâni în urmă – la alcool, iar săptămâna trecută – la țigări… se pare că săptămâna următoare vine rândul meu.
____

În Egipt, arheologii au descoperit un mormant nou. In el erau trei sarcofage negre.
Pe unul era o inscripţie: “Aici odihnește cel mai faimos jucator de alba-neagra din Egipt.” Pe cel de-al doilea si al treilea, alta inscripţie: “Sau aici?!”
____

În vânzare au apărut super noile tigăi acoperite cu un strat electronic anti-ardere a bucatelor. Atunci când mâncarea începe să se ardă, automat se deconectează internetul.
____

- Acel sentiment neplăcut, când domnișoara dimineață, pe trupul ei gol îmbracă cămașa ta, iar aceasta o strânge la umeri.
____

- M-am hotarat sa tin o dieta cu cereale....cu grau mai precis! Trebuie doar sa am ambitie,un bob azi...doua maine....trei poimaine ...dupa 30 de zile o coliva intreaga!
____

- Nu stiu cum se face, dar mereu in parcarea de la hypermarket se nimereste cate-o soferita in fata mea. Desi conduce un Matiz sau un Peugeot 206, niciodata nu reuseste sa parcheze. Face 'nspe mii de manevre ca sa se miste 2 cm, in ciuda claxoanelor din spate. Nu stiu de ce, dar in astfel de momente, barbatii se gandesc la sex oral. Atat cu soferita in cauza, cat si cu politistul care i-a dat carnetul.
____

- Sunteti condamnat pentru luare de mita. Acceptati pedeapsa, acuzat?
- De acuma incolo nu mai accept nimic, domnule judecator!
____

'Nu-mi trebuie analize. Mă anunţă deseori prietenii că nu-s sănătos.''
____

A pus stăpânul, seara, câinele în maşină, s-o păzească. Dimineaţa când a venit, a găsit maşina fără roţi, iar pe parbriz un bileţel:
- Nu bate câinele, el a lătrat!
____

Știrile de la ora 17.00, spuse altfel:
Andrei, șoferul în vârstă de 30 ani a unui TIR, intrând în tramvai, a uitat să iasă din TIR.
____

O bunică foarte, foarte, foarte, foarte optimistă locuiește împreună cu nepotul ei, în speranța că o să moștenească apartamentul acestuia.
____

Ministrul de finanțe al Turkmenistan-ului, raportând despre situația critică a economiei țării, se stăruia din toate puterile să nu zâmbească, pentru a nu arăta rezerva națională de aur.
____

- Îmi este imposibil să desfac sutienul nevesti-mii.
Cine m-o fi pus să-l iau pe mine...
_________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...