joi, 19 iunie 2014

Doza de zambete - 19 Iunie 2014

O blonda intra intr-un magazin de electrocasnice si-o intreaba pe vanzatoare (tot blonda si ea):
- Ipod?
- Nu ca stau la bloc!
____

- Opiniile sunt la fel ca org*smele. Al meu este cel mai important si nu-mi pasa de al tau !
____

Un cocalar s-a făcut de râs în faţa prietenilor. A ieşit în sandale fără şosete.
____

Într-un parc din capitală, un poliţist şi câinele său jucau şah. Un trecător, mirat din cale-afară de ceea ce vede în faţa lui, se adresează poliţistului:
- Domnule poliţist, ce câine deştept aveţi! Ştie să joace şah!…
- Ah, da’ de unde, este 3-1 pentru mine!
____

Intrebare la Radio Everan:
I: Bula are 32 de caramele. Daca mananca 28, Ce are Bula acum?
R: Diabet.
____

Un om bun ajunge in Rai Isi primeste aripioarele, primeste un loc pe un norisor pufos, harfa la mana si incepe viata de Rai: toata ziua apa face pic-pic-pic, albinutele biz-biz-biz, pasarelele cip-cip-cip. O zi, doua, trei, o saptamana, doua, o luna, doua, trei. Plictiseala! :blush: "Hai sa dau o raita pe-aici." Vede la avizier
"Sejur in Iad - 5 zile-5000$".
Plateste pe loc, e suit in autocar si dupa o ora ajunge la poarta Iadului. Se deschid portile si apar 5 tipe supebe. Petrece omu' 5 zile de chestii, nebunii, distractii. Dar se temina si omu' se intoarce in Rai pe norisorul lui pufos, apa pic-pic-pic, albinutele biz-biz-biz, pasarelele cip-cip-cip.
O zi, doua, o saptamana, doua, trei, o luna.
"Gata! Asa nu se mai poate. Ma duc sa-mi fac actele de transfer in Iad!". Dupa o saptamana primeste actele, se suie in autocar si ajunge la portile Iadului. Se deschid portile si apar 5 tipi musculosi de 2 pe 2, il leaga si-l baga in cazanu' fierbinte. Omu' nu mai intelege nimic.
Trece pe-acolo S*tana si omu' intreaba cum cu o saptamana inainte au fost tipe super si acum e groaznic, la care S*tan ii raspunde: "Asta-i diferenta dintre turist si emigrant!"
___________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...