joi, 5 iunie 2014

Doza de zambete - 5 Iunie 2014

Un pici de vreo 6 anişori ce stătea in braţe la tac-su, tot încerca s-o tragă de păr pe o doamnă din faţă; în ultima clipă era prins de mană.
− Potoleşte-te!
Impasibil, puştiul îşi continuă distracţia; după 3-4 tentative eşuate, tatăl exasperat:
− Mă, de cate ori să-ţi spun să nu mai pui mana, şi tu tot o pui?!!
Puştiul se întoarce calm şi îi dă replica (destul de tare):
− Da’ ţie de cate ori ţi-a zis mama să nu te mai p*şi in chiuvetă cînd vii beat acasă, şi tu tot te p*şi!
____

Anunt:
Evreu care si-a pierdut bratul stang, caut evreu care si-a pierdut bratul drept, pentru a imparti impreuna costul unei perechi de manusi.
____

Sotul se intoarce din delegatie cu doua zile mai devreme.
Nevasta-sa, in pragul usii, ii trage o palma:
- Ce, ma, ma crezi c*rva...?!?
____

Aveți grija la pragul ala de sus. Dacă vă dați cu capul de el rămâneți prosti pe toată viaţa. Şi eu m-am dat de trei ori, de aia știu.... (Becali)
____

Cutia de pizza e PATRATA!
Pizza e ROTUNDA!
Felia e TRIUNGHIULARA!
Nimic nu are SENS in lumea asta.
____

Femeia este minunată pentru că știe te facă să ai nevoie de ea. De exemplu, prima oară când a venit iubita mea la mine acasă, urma să ne uităm la un film. Înainte de a face asta, mi-a zis să merg eu până la market să cumpăr niște popcorn, sucuri și chestii din genul ăsta și, între timp, ea va face ceva de mâncare.
M-am întors după vreo 45 de minute și când am intrat pe ușă, camera parcă arăta altfel. Făcuse curățenie.
”Bine, bă, dar curățenie tu nu îți faci?” veți întreba. Îmi fac, dar nu cu mână și ochi de femeie. Ea simte praful și cojile de semințe de după pat.
Problema este că tu, ca bărbat, nu știi că nu e curățenie pentru că nu știi cum ar trebui să arate rezultatul final. Când dai tu cu mătura mizeria sub covor, speli două vase și dai cu mopul în două camere din trei mișcări, ți se pare că totul strălucește ca în reclama de la Mr. Proper și în capul tău cântă melodia ”We are the champions”. Ea îți dezvăluie cum ar trebui să arate, de fapt, camera aia și îți place. Și e normal să îți placă pentru că e mai confortabil să stai în rai decât într-un sac de aspirator.
Apoi ea pleacă. Și rămâi tu în camera ta curată pe care nu știi să o păstrezi în aceeași manieră. Faci mizerie, iar după aia faci tu curățenie. Problema este că acum știi cum trebuie să arate rezultatul final și oricât de mult te-ai chinui, nu va ieși la fel.
Și după ce ți-a resetat amintirile, ți-a arătat calea cea justă și te-a făcut să guști ambrozie, stă liniștită și așteaptă să o suni și să îi spui să vină.
Și vine. Și nu mai pleacă.
via Andrei Ciobanu fb
___________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...