vineri, 21 septembrie 2012

Pastile de ras - 21 Septembrie 2012

Intr-un magazin de mobila:
- Ieri am cumparat un scaun de aici, dar astazi deja s-a stricat!
- Ce spuneti? Nu cumva v-ati asezat pe el?
____

Animal Planet se pregătește să introducă în grilă „Știrile de la ora 5“.
Guvernul României ar trebui să se gândească serios la un schimb cu țările civilizate: noi le dăm urși, ei ne dau păduri.
Liderii PSD plănuiesc să-l elibereze temporar pe Adrian Năstase, cel mai celebru vânător din Dâmbovița, ca să caute ursul turbat. Și, de ce nu, ca să verifice vorba aia veche: „Glonțul nu lovește de două ori în același loc“.
Ursul brun din Dâmbovița atrage atenția vânătorilor și localnicilor cu un nou hit: „Eu vara nu hibernez“.
Singurii capabili să anihileze ursul agresiv dâmbovițean sunt câinii maidanezi de la Bucov. Au mierlit ei trei canguri australieni într-o săptămână, ce naiba!
Cică ursul s-ar fi dat în dimineața asta și la Dan Șova. Din fericire, Șova nu a pățit nimic, pentru că a fost atacat în zona capului.
Ursul omorât zilele trecute de vânători era turbat pentru că fusese mușcat de Dan Șova la o emisiune de pe RTV unde erau amândoi invitați.
Specialiștii cred că ursul din Dâmbovița atacă de foame. Vă dați seama ce se poate întâmpla în București dacă Oana Roman rămâne cu frigiderul gol?
Ursul de azi e rănit și, în consecință, extrem de furios. Poate chiar turbat. Vânătorii și Antena 3 îl caută cu disperare. Vânătorii ca să-l împuște, anteniștii ca să-l angajeze.
Silviu Prigoană a precizat că urșii gunoieri din Dâmbovița nu sunt angajați de-ai lui.
Cică în Dâmbovița urșii nu mai fac „mor!“, ci direct „omor!“.
De ce n-are ursul coadă? Pentru că nu mai suntem în comunism, să fie cozi.
Ultima oră: Antena 3 s-a oferit să angajeze ursul la emisiunea lui Gâdea. Mai ales că seamănă. Și ursul, și Gâdea mănâncă din gunoi.
Victor Pițurcă a anunțat că vrea să convoace doi urși din Dâmbovița la Națională, pentru că atacă mai bine decât Tănase și Torje.
____

Mi-am salvat amanta in telefon LOW BATTERY.
De cate ori suna, si sunt acasa, si vede nevasta-mea... il baga la incarcat.
____

"Dupa cununie, logodnica mea mi-a zis ca ar fi timpul s-o iau cu mine in spatiu.
- Da‘ ce-s eu, cosmonaut?"
__________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Cuvinte alese - 27 Martie 2017

Viata e o lupta si, daca nu ne luptam, ne inghite intunericul (lasitate, renuntare, descurajare, dezamagire etc.) (Angela Peschir) ____ ...